Kajsa Ollongren opent Amsterdam Business Award Gala 2015

Gastheer en gastvrouw van de avond zijn Greg Shapiro en Anne van der Meer

12 MEI 2015, AMSTERDAM, NEDERLAND
Samenvatting
Komende 28 mei vindt de zesde editie van het Amsterdam Business Award Gala 2015 in het NH Grand Hotel Krasnapolsky plaats. Kajsa Ollongren, wethouder en locoburgemeester in Amsterdam, verricht de opening, waarna Anne van der Meer (AT5) en Greg Shapiro (Boom Chicago) de presentatie op zich nemen tijdens het groots opgezette ondernemersgala. Voorafgaand aan de prijsuitreiking zal het sterrendiner wederom verzorgd worden door topkok Chris Naylor.

Uit tientallen inzendingen heeft de jury A-Point, ENOT en Kesbeke genomineerd voor de Amsterdam Business Award 2015. De drie genomineerde bedrijven zijn bezocht door een jury die hen heeft beoordeeld op innovatief denkvermogen, duurzaamheid, toekomstvastheid, maatschappelijke betrokkenheid en hun bijdrage aan de regio. De jury wordt voorgezeten door Nico Perdaan (eigenaar en partner van Jan Accountants) en bestaat verder uit Bart Maussen (oprichter en eigenaar van de Dutch PR Group), Philip van Poecke (sales director van De Telegraaf), Eric Traa (regiodirecteur Rabobank Markt-Centrum Amsterdam) en Arthur van der Kroef (partner bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten).

Tijdens het galadiner wordt bekendgemaakt wie van de drie genomineerden zich de waardige opvolger mag noemen van de designers van Droog. De winnaar ontvangt een advertentiebudget in De Telegraaf ter waarde van 25.000 euro.

Amsterdam Cultural Business Award en Amsterdam International Business Award
Naast de Business Award worden tijdens het galadiner ook de Amsterdam Cultural Business Award en de Amsterdam International Business Award uitgereikt aan een ondernemer die vooroploopt in de culturele sector en aan één van de 2.300 internationale bedrijven die een belangrijke rol spelen in de internationale ontwikkeling van de hoofdstedelijke economie. De Cultural Business Award wordt dit jaar mogelijk gemaakt door BDO accountants.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Amsterdam Business Awards

De Amsterdam Business Awards zijn een initiatief van MeerBusiness Amsterdam, een regionaal zakenplatform dat als doel heeft een belangrijke verbindende factor te zijn in de economische regio Amsterdam en de doelen van universiteiten, (semi-) overheden en het bedrijfsleven te verenigen. De jaarlijks uitgereikte Amsterdam Business Award, Amsterdam Culture Award en Amsterdam International Business Award reflecteren de passie voor Amsterdam en de trots op goed ondernemerschap en dragen daarmee concreet bij aan de stimulering van de regio.

berichten